Professionelen van Sint-Gillis, zin om de cargo-fiets uit te testen voor je professionele verplaatsingen?

Vanaf nu en tot eind 2024, kan je gratis ondersteuning krijgen van urbike, de Brusselse coöperatie voor fietslogistiek, om uw organisatie te helpen bij de transitie naar de cargo-fiets.

Deze ondersteuning omvat :

  • Opleidingsworkshops (2 tot 4 uur) in het gebruik van cargofietsen, in een veilige omgeving en in het verkeer. Kennismaking met verschillende modellen (elektrische) cargofietsen en aanhangwagens, praktische oefeningen, advies over uitrusting, de beste routes, verzekering, enz.
  • Testweken van bakfietsen en/of aanhangers, die samen met jou worden uitgekozen om het beste aan jouw behoeften te voldoen, zodat je kunt ervaren hoe het is om op een bakfiets te rijden in echte omstandigheden.
  • Advies en voortdurende ondersteuning van experts om u te helpen bij het integreren van cargofietsen in uw realiteit, rekening houdend met uw beperkingen. Urbike is er om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij de overstap.

De ondersteuning is gratis, maar inschrijving is vereist.
Vul het formulier hier in vóór 15.05.2024 om uw interesse te tonen!
Meer info: https://stgilles.brussels/des-deplacements-professionnels-en-velo-cargo/
Contact: academy@urbike.be

# Nul uitstoot, nul vertraging, nul frustratie.

Dit project is een samenwerking tussen de gemeente Sint-Gillis en de cyclo-logistieke coöperatie urbike, dankzij financiering van Leefmilieu Brussel.